Slobozia: O minoră de 12 ani a născut o fetiţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bebeluşul Aregentinei este sănătos
Bebeluşul Aregentinei este sănătos

Argentina, o puștoaică de numai 12 ani, a dat naştere, în urmă cu câteva zile, unei fetiţe. Cele două copile sunt perfect sănătoase şi aşteaptă să fie externate pentru a se întoarce acasă, la Feteşti, acolo unde un băiat de 13 ani este mai mult sau mai puţin pregătit pentru rolul de soţ şi tată.

Minora Argentina Stănescu (12 ani), din Feteşti, este cea mai tânără mămică de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia. În momentul în care i-a venit sorocul, alături, la Maternitate, i-au fost părinţii, Ionel (45 de ani) şi Adriana Stănescu (37 de ani).

 Argentina alături de părinţii săi, Ionel şi Adriana Stănescu

Minora 4

Micuţa Căpşuniţa a fost născută pe cale naturală, cu o greutate de 2.500 de grame, iar acum se simte foarte bine. Mama Argentinei este, la rândul său, însărcinată în luna a şaptea.

Bebeluşul adus pe lume de minora de 12 ani

Minora 3

Femeia este foarte bucuroasă că are o nepoţică. Mama şi tatăl copilei care a dat naştere unui alt copil erau foarte bucuroşi că nepoţica lor este bine şi sănătoasă. „Poi, aşa e tradiţia la noi, ca fetele să fie măritate de mici şi să face copii mulţi. Lasă să trăiască şi să fie fericită“, a spus mama fetei.

Minora Argentina Stănescu

Minora 2

Femeia recunoaşte că s-a căsătorit la vârsta de 14 ani şi tot atunci a adus pe lume şi primul copil. Acasă, o aşteaptă şapte puradei, iar acum este din nou însărcinată, urmând să nască peste două luni. Vestea că are şi un nepoţel a primit-o cu braţele deschise.

Promite că va avea grijă de el şi că îl va iubi ca pe copiii săi. „O să îl las la mă-sa, sa îi dea ţâţă, iar apoi îl voi creşte eu şi o las pe ea să se joacă afară. Aşa este la noi, la ţigani, obiceiul “, adaugă femeia.

Citiţi mai multe amănunte în „Adevărul de Seară“ de astăzi !

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite