Slobozia: Scandalagiii din Căzăneşti, băgaţi după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci dintre persoanele care s-au luat la bătaie, marţi seara, cu pietre şi răngi, în zona gării din oraşul Căzăneşti, se află în momentul de faţă în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa.

Motivul care i-a scos în stradă pe bătăuşi rămâne în continuare un mister. Cert este că scandalagiii au putut fi despărţiţi doar cu ajutorul forţelor de ordine.

12 persoane au fost conduse la secţia de poliţie din oraş pentru audieri. Agresorii au dat declaraţii până astăzi după amiază. Cinci dintre aceştia, cu vârste cuprinse între 17 şi 52 de ani, au fost ridicaţi şi duşi în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţeului Ialomiţa.

 „Aceştia sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii publice“, a declarat inspectorul Daniela Salaoru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Ialomiţa.

Toţi cei cinci bătăuşi reţinuţi în cursul zilei de astăzi vor fi prezentaţi mâine procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, cu propounere de arestare preventivă.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite