Slobozia: Saltimbancii s-au dat în stambă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circul Praga a susţinut, aseară, prima reprezentaţie la Slobozia. Cămilele, lamele, şerpii, câini fotbalişti şi nelipsiţii clovni au descreţit frunţile localnicilor. Circul Praga a adus în premieră pentru Slobozia şi un show unic: acrobaţie pe motocicletă.

Spectatorii  care au venit să vadă reprezentaţia Circului Praga au fost nevoiţi să înfrunte un frig pătrunzător. Sub cupola ridicată lângă Ştrandul Municipal, temperaturile nu au fost deloc prietenoase cu publicul. Înfololiţi bine, cu mănuşi şi fulare, prichindeii au rezistat totuşi până la finalul celor aproximativ două ore de spectacol.                                                                                                                                                                                                                                                     „Mami, mie mi-e frig! Dar nu vreau acasă! Vreau să mai vedem încă o dată poneii“, i-a şoptit la ureche Ana Maria Ionescu (6 ani), mamei sale. Îmbrăcată ca pentru iarnă, într-un costum gros de fâş, fetiţa a aplaudat cât a putut de tare fiecare număr al artiştilor Circului Praga.

Până şi artiştii nevucântători ai circului au avut probleme din cauza temperaturilor scăzute. Expuse la frig, animalele s-au conformat mai greu indicaţiilor date de dresorii lor.

Lecţia de matematică
Circul Praga a venit la Slobozia cu numere indite de dresaj. Lola, o căţeluşă în vârstă de numai un an, le-a arătat copiilor care au venit să o vadă că ştie matematică. Ajutat de dresoarea sa, pe nume Rahela, patrupedul le-a arătat tuturor că ştie să adune, să scadă şi să înmulţească.

Cei care au pus-o pe Lola să calculeze au fost chiar copiii. Aceştia au strigat din gradena arenei operaţia, iar căţeluşa, în câteva clipe, le-a arătat rezultatul.  Doar cu tabla împărţirii, căţeluşa a avut mici probleme. „Nu a învăţat încă tabla împărţirii. Mai trebuie să o repetăm de câteva ori până când o va şti la perfecţie“, le-a declarat Rahela, dresoarea Lolei, copiilor prezenţi la spectacol.

Camila 1

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi  cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite