Slobozia: Sabrerii ialomiţeni, medaliaţi cu aur în Bulgaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sportivii de la CSS Slobozia au impresionat în Bulgaria
Sportivii de la CSS Slobozia au impresionat în Bulgaria

În perioada 13-14 noiembrie, Sofia, capitala Bulgariei, a găzduit concursul „Trofeul Vasil Eltroposki”, competiţie cuprinsă în Circuitul Internaţional de Cadeţi. La acest concurs, au participat 116 sportivi din 10 ţări. Clubul Sportiv Şcolar Slobozia a trimis un lot de patru sabreri: Loredana Dima, Iulian Teodosiu, Mădălin Bucur şi Cristian Duţu.

Cea mai bună performanţă a fost obţinută de Loredana Dima, medaliată cu aur împreună cu echipa României. O altă performanţă a slobozenilor a fost reuşita lui Iulian Teodosiu, care a reuşit o partidă de senzaţie împotriva ungurului Singer Martin,  numărul 1 pe tabloul valoric şi numarul 2 în clasamentul european.

În paralel cu competiţia de la Sofia, Clubul Sportiv Şcolar (CSS) Slobozia a participat şi la Cupa Municipiului Braşov, competiţie de verificare înaintea Consursului Naţional de Cadeţi. Deşi cei mai buni sportivi ai clubului se aflau în Bulgaria, Slobozia s-a impus şi la Braşov. Două dintre slobozencele spadasine au cucerit podiumul: Ionela Bănică (locul I) şi Diana Cruţu (locul III). Şi băieţii Claudiu Nanovici şi Ionuţ Popa s-au descurcat bine, obţinând locul trei şi, respectiv, patru în concursul individual.

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite