Slobozia: S-a stropit cu benzină și a amenințat că își dă foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Supărat că a fost amendat de polițiști pentru tulburarea liniștii publice, un bărbat de 43 de ani, din Urziceni s-a stropit cu benzină și a amenințat că își dă foc, în mijlocul străzii. Recalcitrantul a fost arestat, imediat, de polițiști, pentru 24 de ore.

În seara zilei de sâmbătă, 3 iulie, Poliţia Municipiului Urziceni a fost sesizată de către o localnică, în vârstă de 69 de ani despre faptul că în cursul aceleiaşi seri, vecinul său, un bărbat de 43 de ani, a provocat scandal în faţa locuinţei şi a aruncat cu pietre în curtea sa.


La harță cu vecinii
În urma cercetărilor efectuate, a rezultat că în jurul orei 18.00, între cei doi a avut loc o discuţie contradictorie, pe motiv că gardul despărţitor al curţilor nu a fost ridicat conform înţelegerii părţilor. Discuţia a degenerat, context în care bărbatul i-a adresat femeii şi membrilor familiei acesteia injurii şi cuvinte obscene, aruncând cu pietre în curtea sa.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei Municipale, ocazie cu care a fost sancţionat contravenţional tulburarea liniștii și ordinii publice.
La scurt timp, la Poliţie s-a prezentat soţia bărbatului, în vârstă de 43 de ani, aflată în stare de ebrietate, care sub pretextul că doreşte să discute cu soţul său, a perturbat ordinea şi liniştea publică, prin strigăte şi larmă, fiind sancţionată contravenţional conform aceluiaşi act normativ.
 
La harță cu polițiștii
După ce au părăsit sediul Poliţiei, în jurul orei 23.30, cei doi au ieşit pe partea carosabilă, provocând scandal, perturbând traficul rutier, bărbatul aşezându-se pe asfalt, pe trecerea destinată pietonilor.
 
Pentru restabilirea ordinii publice şi asigurarea fluenţei traficului rutier, a intervenit un echipaj de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Urziceni, bărbatul fiind sancţionat contravenţional şi ulterior condus la domiciliu, aducându-i-se la cunoştinţă sancţiunile de care este pasibil în cazul în care continuă activităţile de acest gen.

A amenințat că își dă foc
Aproximativ două ore mai târziu, cei doi, însoţiţi de copilul lor minor, s-au întors pe Calea Bucureşti, continuând să provoace scandal şi să perturbe traficul rutier. Bărbatul avea asupra sa o sticlă cu benzină, cu care s-a stropit, ameninţând că îşi va da foc.

Cei doi au fost conduşi la sediul Poliţiei pentru cercetări, iar în cursul zilei de duminică, 4 iulie, bărbatul a fost reţinut de poliţişti pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni cu propunere de arestare preventivă.

Recidivist
Aceasta nu este prima sesizare privind acte de tulburare a ordinii şi liniştii publice în care a fost implicat bărbatul, acesta fiind sancţionat contravenţional în repetate rânduri de către poliţişti.

Totodată, cel în cauză, este cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi distrugere, după ce vineri, 2 iulie, în jurul orei 18.00, cu o sapă, a distrus parbrizul autoturismului unui vecin şi i-a aplicat două palme peste faţă, unei alte vecine.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite