Slobozia: S-a pus sigiliul pe poarta Spitalului Orășenesc din Țăndărei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru medicii și asistentele Spitalului Orășenesc din Țăndărei ieri a fost ultima zi de lucru. Angajații au fost trimiși acasă, iar bolnavii din saloane au fost externați. Unitatea medicală a fost închisă şi sigilată

Ieri, pe holurile spitalului de la Țăndărei a fost un adevărat haos. Cadrele medicale și bolnavii din saloane au fost evacuați din incinta unității medicale, desființată prin ordin ministerial. Pe chipurile celor 12 medici și a celor 67 de asistente se citea o singură întrebare: „Ce faceţi cu noi?“.

„Cadrele medicale vor merge lui la Direcţia de Sănătate Publică Ialomiţa pentru a vedea ce unităţi medicale din judeţ mai fac angajări“, a fost răspunsul dat de Vasile Sava, primarul Ţăndăreiului.

image

Paturile din Camera de Gardă sunt doar obiecte de decor într-un spital nefuncţional

Alături de medicii, au fost evacuaţi şi bolnavii internaţi. Aceştia au fost externaţi şi trimişi acasă. Oamenii au rămas fără cuvinte în momentul în care li s-a comunicat că trebuie să iasă afară din saloane.

Au rămas doar paznicii

Astăzi de dimineaţă, fiecare secţie şi fiecare salon au fost închise şi sigilate. La Camera de Gardă, locul medicilor a fost luat de paznici, singurii angajaţi care au mai rămas în urma marii debarasări de ieri.

„Nu mai este nimic aici!“, a spus unul dintre paznici, în timp ce lega cu o sârmă un sigiliu pe uşa la intrarea în incinta spitalului.

image

Ambulanţele din Ţăndărei vor transporta bolnavii la Slobozia

Alături de paznici se aflau doi ambulanţieri şi o asistentă. Au rămas aici pentru a-i transporta pe oamenii care au nevoie de îngrijiri medicale la spitalul de la Slobozia. De la primele ore ale dimineţii şi până la prânz vieţile a patru oameni au depins de ei.
 

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite