S-a electrocutat în timp ce se juca în gară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un minor în vârstă de 11 ani din oraşul Ţăndărei  s-a electrocutat, vineri 21 mai, în timp ce se juca în Triajul Staţiei CFR Ţăndărei. Micuţul a suferit arsuri pe 70 % din suprafaţa corpului şi a fost transportat, de urgenţă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia.

UPDATE: ora 10.30- Copilul se află internat la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu din Bucureşti şi primeşte îngrijirile medicale necesare. Medicul pediatru Mihaela Enescu nu a făcut referiri la starea, în particular, a minorului. A spus însă că „La noi nimeni nu a murit de arsuri. Ştiu la ce caz vă referiţi şi pot spune numai că presupune spitalizare îndelungată şi numeroase intervenţii chirurgicale“.

Poliţia a fost sesizată despre producerea evenimentului, la ora 17.56, de către o femeie, martor la incident. În urma cercetărilor efectuate de o echipă operativă din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Ţăndărei s-a stabilit că victima, Valentin- Dragoş Burja, în vârstă de 11 ani, împreună cu un prieten, se juca în zona triajului, iar în momentul în care s-a urcat pe utilajul care este folosit la refacerea şinelor, a intrat în câmpul de inducţie a reţelei electrice, de 27 de kilovolţi şi s- electrocutat.

Minorul a fost transportat, de urgenţă, la Spitalul de Urgenţă Slobozia, dar datorită ranilor gave a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din capitală. În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de către lucrătorii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Ţăndărei.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite