Slobozia: S-a deschis ştrandul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preţul biletelor este de 5 lei pentru copii şi 10 pentru adulţi. De sâmbătă cei ce vor să scape de năduşeala şi soarele arzător de afară pot merge la ştrandul municipal.

Căldura din ultimile zile i-a determinat pe administratorii ştrandului din Slobozia să declare sezonul deschis. Cei mai bucuroşi au fost copiii şi tinerii. Mulţi dintre ei au vorbit pe messenger şi s-au întâlnit la bazin. Deşi erau cele mai aşteptate, fetele au venit la bronzat în număr mic.

5 lei biletul pentru copii
Ştrandul are două bazine, unul pentru copii şi altul pentru adulţi. Preţul biletului de intrare este de 5 lei pentru copiii de până la 18 ani şi de 10 lei pentru adulţi. În complexul estival sunt disponibile 300 de şezlonguri care sunt incluse în biletul de intrare.

 Aceleaşi tarife ca în 2009
Administratorii ştrandului au menţinut aceleaşi tarife ca şi anul trecut pentru a le oferi bucuria de a se bronza şi celor cu venituri mici.
„Am venit cu cei doi băieţei ai mei pe care nu i-am putut refuza când mi-au propus să venim la ştrand. Şezlongul gratuit este un avantaj pe care ştrandul ni-l oferă. Eu stau la soare, iar băieţii sunt în piscina de copii, unde apa este mai călduţă“, mărturiseşte Geni Pop (34 de ani), o mămică din complexul estival.

Amara în degringoladă
În condiţiile în care staţiunea Amara s-a degradat de la an, la an, singura şansă a slobozenilor de a se brona în condiţii civilizate rămâne ştrandul municipal. Din cele şapte sectoare de plajă de la Amara, doar trei sunt amenajate.

Citiţi mai multe amănunte în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite