Slobozia: S-a deschis piscina din Satul de Vacanță Hermes

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai mare piscină, în aer liber, din județul Ialomița, și-a deschis, ieri, porțile pentru cei care au dorit să scape de temeraturile ridicate din ultimele zile. Complet modernizată, piscina Hermes își așteaptă clienții la aceleași tarife ca și anul trecut.

Amplasată într-o oază de liniște și verdeață, piscina este situată în mijlocul parcului Hermes, situat la aproximativ doi kilometri de muncipiul Slobozia, pe Drumul Național 2A. Construită în urmă cu aproximativ 15 ani de fondatorul imperiului Hermes, Ilie Alexandru, bazinul a suferit modificări semnificative, în ultimii ani, de când parcul a fost preluat de societatea Ana- Carmen Internațional. Piscina a fost modernizată, dotată cu bar, șezlonguri și umbrele de-a lungul fiecărei laturi a bazinului, iar apa este schimbată la fiecare trei zile.

„Ieri am inaugurat piscina pentru noul sezon 2011. Totul este pus la punct până în cele mai mici detalii, iar apa este impecabilă din punc de vedere al calității și normelor de igienă“, spune Rodica Florea, administratorul Parcului de Vacanță Hermes.

image

Prețurile nu au suferit modificări față de anul trecut. De luni până vineri prețul biletului de intrare este de 15 lei, iar șezlongul este gratuit. În schimb, cei care vor să se bălăcească în zilele de week-end, pe lângă intrarea de 15 lei, trebuie să achite alţi 5 lei pentru şezlong. 

„Abia aşteptam să se deschidă piscina de aici…vin în fiecare vară.  O să vin şi în această vacanță pentru că este un bazin mare, cu apă curată și este liniște“ spune Melania Dumitrică, de 17 ani.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite