Slobozia: Rudele deținutului mort pe holurile Penitenciarului: „Nu și-a violat mama, doar a bătut-o“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rudele lui Victor Stanciu au fost astăzi la Slobozia foto: M.S.
Rudele lui Victor Stanciu au fost astăzi la Slobozia foto: M.S.

Rudele deținutului mort luni seara, pe unul din holurile Penitenciarului Slobozia, au venit în această dimineață la Slobozia, pentru a ridica trupul neînsuflețit al lui Victor Stanciu.

Cât timp au așteptat rezultatul autopsiei, cele două surori și un văr, toți veniți din comuna călărășeană Alexandru Odobescu, au evitat să vorbească prea mult despre Victor. „Nu este adevărat că a batjocorit-o pe mama. El făcea foarte rău la băutură. Obișnuia să bea foarte mult și făcea urât la băutură. Bătrâna nu a mai suportat să îl vadă așa pentru că se repezea mereu la ea, așa că a mers la Poliție și a depus declarație împotriva lui. El nu a fost închis pentru că a violat-o, ci pentru că a bătut-o pe mama“, s-a mărginit să declare Marieta (51 de ani), una dintre surorile lui Victor Stanciu (34 de ani).
CITIȚI ȘI: EXCLUSIV / Moarte misterioasă în Penitenciarul Slobozia: Condamnat pentru incest, a murit cu cinci zile înainte de a fi eliberat
Poziția oficială a autorităților este, totuși, că, în 2009, Victor Stanciu a fost acuzat și încarcerat pentru incest. „În cazul acestui deținut, clar este vorba despre un incest“, spune Aurelian Ovreiu, directorul djunct al Penitenciarului Slobozia.

Perfect sănătos, conform rapoartelor medicale, Victor „Bețivu“, cum era cunoscut în detenție, s-a prăbușit din senin, în seara zilei de luni. Colegii de celulă l-au dus în brațe la Infirmerie, însă cadrele medicale nu au mai putut face nimic, în afară de a constata decesul. Raportul medicilor legiști arată că Victor Stanciu a decedat în urma unei insuficiențe cardio-respiratorii, cauzate de o pneumonie virală.

În ziua în care a murit, instanța ialomițeană îi redusese pedeapsa cu patru luni, iar Victor Stanciu urma să fie eliberat vineri.

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite