Slobozia: Rezultatele „operaţiunii Monstrul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mascații au percheziționat zeci de locuințe
Mascații au percheziționat zeci de locuințe

Zeci de polițiști din cadrul Direcţiei de Ordine Publică din IGPR şi procurori de la Parchetul General au descins ieri dimineață în localitățile Giurgeni, Stelnica și Fetești în căutarea persoanelor şi firmelor implicate în pescuit ilegal şi evaziune fiscală.

În urma acţiunii desfăşurate, au fost constatate 54 de infracţiuni. Totodată, au fost ridicate în vederea confiscării 2.592 de kilograme de peşte, dintre care 727 de kilograme de sturion, 6.700 de metri liniari de plasă monofilament, 24 de kilograme de icre, 3.000 de cârlige pentru prins sturion, două aparate electrice, patru motoare de ambarcaţiuni, două prostovoale, două vintre, dar şi 179 de pachete de ţigări netimbrate. De asemenea, au fost ridicate în vederea confiscării două lăzi frigorifice şi au fost sigilate două camere frigorifice.

Reprezentanţii Gărzii Financiare au ridicat documente de la mai multe societăţi comerciale, în vederea verificărilor, existând suspiciuni de evaziune fiscală. Până în prezent, 46 de persoane din judeţele Tulcea, Ialomiţa, Constanţa şi Călăraşi au fost conduse la sediile Poliţiilor competente, pentru audieri. Activităţile continuă în vederea depistării tuturor persoanelor care comit abateri la regimul piscicol în zonele controlate şi pentru verificarea provenienţei a 2.000 kg de peşte.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite