Slobozia: Revelionul 2010-2011, cotat la preţuri ce variază între 150 şi 450 de lei la restaurantele şi localurile din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru cei care nu şi-au făcut încă planuri de Revelion sau care vor să fie la cumpăna dintre ani alături prieteni, în jurul unei mese festive, restaurantele din Slobozia vin cu oferte pentru toate buzunarele. Pentru că este criză, cele mai multe dintre localuri au ales să organizeze petreceri tradiţionale, care nu costă foarte mult. În schimb, restaurantele selecte nu se dezic şi le oferă oamenilor cu stare petreceri de lux

Revelion tradiţional

Unele restaurante din Slobozia s-au gândit să le ofere clienţilor care le vor trece pragul în noaptea dintre ani un Revelion neaoş românesc. Totul a fost pregătit până în cele mai mici detalii. Sălile au fost decorate în stil rustic, iar pe mesele petrecăreţilor vor fi puse produse tradiţionale. Oamenii vor putea degusta, în voie, din sărmăluţele cu mămăligă, preparatele din carne de porc, făcute în casă, după reţete specifice bucătăriei româneşti, iar, apoi, îşi vor stinge setea cu vin adus de la cele mai renumite podgorii din România.

„Ne-am gândit că ar fi bine să le oferim clienţilor noştri un Revelion tradiţional. Este bine ca, măcar la cumpăna dintre ani, să ne simţim români“, a declarat Nicola Diciu, reprezentantul restaurantului Nicola, din Slobozia.

Revelionul în stil tradiţional are preţuri acceptabile. 150 de lei de persoană trebuie să scoată din buzunare cei care au decis să petreacă Anul Nou cu adevărat româneşte. În ceea ce priveşte programul artistic, evident, muzica populară va fi cap de afiș.

Petreceri selecte

Există, însă, și restaurante care s-au gândit să le ofere clienţilor un Revelion de lux. În aceste localuri, locul produselor tradiţionale va fi luat de delicatesele speficice bucătăriilor franţuzeşti şi  italieneşti. Masa festivă va fi încărcată cu icre de Manciuria, ciuperci umplute cu ierburi aromate, brânzeturi fine şi cele mai sofisticate preparate din carne de peşte, vită şi curcan. Băuturile vor fi şi ele la fel de sofisticate. Vinuri scumpe, whisky-uri rafinate, vermut şi şampanie. La desert, mesenii vor fi serviţi cu tort festiv de fructe. Astfel vor petrece la cumpăna dintre ani oamenii care vor să aibă parte de un Revelion select.

„Am dorit să îi răsfăţăm pe clienţii noştri cu cele mai bune produse. Petrecerea de Revelion trebuie să fie un moment inedit din viaţa fiecăruia“, a declarat Gabriela Borş, reprezentantul restaurantului La Costa.

Evident, preţurile sunt pe măsura pretenţiilor. Între 350 şi 450 de lei de persoană costă petrecerea de Revelion într-unul din restaurantele de fiţe din oraş.

Pe lângă masa festivă, încărcată de bucate alese şi completată de un amplu program artistic, restaurantele le-au pregătit petrecăreţilor şi surprize. Este vorba despre tombole cu premii inedite, concursuri de bancuri şi tradiţionalele focuri de artificii.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite