Slobozia: Revelion de pomină doar pentru unii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru infirmiera Marinela Ioniță Revelionul 2011 este al șaptelea petrecut la serviciu
Pentru infirmiera Marinela Ioniță Revelionul 2011 este al șaptelea petrecut la serviciu

În vreme ce cei mai mulți vor încerca să se distreze cât mai bine în noaptea dintre ani, sute de angajați sunt de muncă sau în stand by, pregătiți să intervină, la nevoie.

Polițiștii, medicii sau drumarii sunt doar o parte dintre cei care nu vor sta liniștiți în noaptea dintre ani. La polul opus, spre exemplu, angajații din comerț sau șoferii vor putea ciocni un pahar de șampanie.

Medicii, pe poziții
La cumpăna dintre ani, şapte medici specialişti vor asigura permanent liniile de gardă la Spitalul Județean de Urgență. „Chiar dacă toată lumea sărbătorește, seara de 31 decembrie va fi una obișnuită, în care vom avea grijă de sănătatea pacienților. Nici nu mai țin minte de câte ori am fost la muncă în noaptea dintre ani. Anul acesta, am fost de gardă de 1 decembrie, de Crăciun, iar acum prind și Revelionul“, a declarat dr. Nina Precup Vâlcea, șefa secției de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Slobozia.

„Vom avea atât de mult de muncă, încât nici nu vom putea simţi că se schimbă anul. Cred că este al şaptelea an în care petrec Revelionul la serviciu. Evident că la miezul nopții, dacă nu vom fi asaltaţi de solicitări, ne vom aduna cu toţii şi vom gusta din prăjituri. Am discutat cu celelalte colege şi am decis să aducem fiecare ce a pregătit mai bun pe acasă“, spune și Marinela Ioniţă (43 de ani), una dintre infirmiere.

În ceea ce privește farmaciile, o singură unitate din Slobozia va fi deschisă pe 1 ianuarie 2011, dar doar până la ora 14:00. „Farmacia Diana, din ansamblul Peco, va fi deschisă şi pe 31, dar şi pe 1 ianuarie, până la ora 14:00“, spune farmacista Diana Alexandru.
Citiți mai multe amănunte în ediția de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite