Slobozia: Revelion 2011, prețuri între 150 și 450 de lei de persoană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Slobozia, cele mai multe dintre localuri au ales să organizeze petreceri tradiţionale, care nu costă foarte mult. Revelionul în stil tradiţional are preţuri acceptabile. 150 de lei de persoană trebuie să scoată din buzunare cei care au decis să petreacă Anul Nou cu adevărat româneşte. În ceea ce priveşte programul artistic, evident, muzica populară va fi cap de afiș.

                                               Revelion de lux: 100 de euro
În schimb, restaurantele selecte nu se dezic şi le oferă oamenilor, cu stare, petreceri de lux, la preţuri destul de mari. În aceste localuri, locul produselor tradiţionale va fi luat de delicatesele speficice bucătăriilor franţuzeşti şi  italieneşti. Masa festivă va fi încărcată, printer altele, cu icre de Manciuria, ciuperci umplute cu ierburi aromate, brânzeturi fine şi cele mai sofisticate preparate din carne de peşte, vită şi curcan.

Băuturile vor fi şi ele la fel de sofisticate. Vinuri scumpe, whisky-uri rafinate, vermut şi şampanie. La desert, mesenii vor fi serviţi cu tort festiv de fructe. „Am dorit să îi răsfăţăm pe clienţii noştri cu cele mai bune produse. Petrecerea de Revelion trebuie să fie un moment inedit din viaţa fiecăruia“, a declarat Gabriela Borş, reprezentantul restaurantului La Costa.
Citiți mai multe în ediția de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite