Recuperat din apele râului Ialomiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupul unui bărbat de 20 de ani, din comuna Gheorghe Doja, a fost găsit, aseară, în apele râului Ialomiţa. Ionuţ-Marin Zaharia a fost descoperit de un pescar din zonă, care l-a zărit agăţat în resturile vegetale de la suprafaţa apei.


Se pare că bărbatul a intrat în apă, sâmbătă seara, pe raza localităţii Sărăţeni, cu scopul de a traversa albia râului, pe malul opus. Din cauza curentului puternic, a fost purtat în aval, iar, la un moment da,t a dispărut în apele Ialomiţei.

Echipajul de scafandri al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Catargiu” al judeţului Ialomiţa s-a deplasat la locul indicat, recuperând trupul bărbatului din apele râului.

Debitul crescut al râului, dar şi calea de acces către victimă au îngreunat intervenţia, astfel că, până la autoutilitara Institutului de Medicină Legală, salvatorii au ajutat la transportul cadavrului pe braţe, pe o distanţă de aproximativ 3 km, în condiţii meteorologice de ploaie abundentă.

Este cea de-a doua persoană înghiţită de râul Ialomiţa, de la începutul acestui an. În luna aprilie, un alt bărbat, de 66 de ani, şi-a pierdut viaţa înecat în zona comunei Ion Roată.

Ambii erau cunoscuţi ca fiind consumatori de băuturi alcoolice, şi se aflau în stare de ebrietate în momentul în care au dispărut în apele râului.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite