Slobozia: Razie de mare amploare a Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

100 de poliţişti ialomiţeni, cu sprijinul a 28 de jandarmi, au acţionat, astăzi, la Urziceni, în sistem integrat, constatând 11 infracţiuni şi aplicând 136 de sancţiuni contravenţionale. De asemenea, în baza mandatelor emise de procuror, au fost efectuate două percheziţii domiciliare.

Timp de cinci ore, oamenii legii au acţionat prioritar în zonele şi locurile cu risc criminogen, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a persoanelor urmărite, precum şi a celor care încalcă prevederile legale.

Acţiunea s-a finalizat cu prinderea a 10 persoane suspecte, ce se sustrăgeau cercetărilor în dosare penale. Au fost efectuate verificări cu privire la 783 de persoane, dintre care 95 au fost avertizate şi alte 16 conduse la sediul Poliţiei, pentru verificări suplimentare.   

Poliţiştii aflaţi în filtrele rutiere instituite au verificat 615 autovehicule, 88 dintre acestea fiind înmatriculate în alte state, reţinând 6 permise de conducere şi 13 certificate de înmatriculare.

Valoarea amenzilor aplicate depăşeşte 55.000 de lei, în timp ce valoarea bunurilor ridicate, în vederea confiscării, se ridică la 5800 de lei.  

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite