Slobozia: Raluca Moldoveanu rescrie ordinea steluţelor din portativ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Raluca are nouă ani şi cântă de când se ştie. A câştigat numeroase concursuri de interpretare, printre care şi „Steluţe pe Portativ“.

Raluca este de o sinceritate debordantă şi o inteligenţă sclipitoare, care o face să aibă răspuns la orice întrebare. Şi-a descoperit talentul la vârsta de trei ani, când a început să cânte prin casă. Raluca şi-a continuat pasiunea la grădiniţă şi, mai apoi, la şcoală. Nu a făcut cursuri de perfecţionare decât atunci când a participat la concursul „Mamaia Copiilor“.

„Mama m-a ajutat cu câteva sfaturi esenţiale pentru o carieră muzicală, însă altceva nimic. Am evoluat singură şi abia anul acesta am luat câteva ore de canto, pentru a mă pregăti pentru «Mamaia Copiilor»“, spune micuţa.

Valoarea Ralucăi Moldoveanu a fost apreciată atât de profesoara Laura Populan, iniţiatoarea concursului „Steluţe pe Portativ“, cât şi de reprezentanţi de marcă ai muzicii.

„Zâmbiţi, vă rog“

Primul cântec interpretat în public a fost în primul an de grădiniţă, când educatoarea i-a dat sarcină să cânte „Zâmbiţi vă rog“, fără nici măcar a bănui ce voce ascunde micuţa. După ce şi-a dovedit talentul artistic, Raluca a cântat la diverse spectacole organizate de grădiniţă şi, mai apoi, de şcoală, dar şi la alte festivaluri de renume din ţară.

La prima ediţie a concursului „Steluţe pe Portativ“, Raluca Moldoveanu s-a impus detaşat în faţa celorlalţi concurenţi, adjudecându-şi primul trofeu al concursului. „A fost o senzaţie extraordinară să mă ştiu ascultată de sute de oameni şi m-am bucurat enorm când am aflat că sunt câştigătoare“, spune mica vedetă.

Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite