Slobozia: Raja va furniza apă şi în Ţăndărei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Punctul de lucru de la Ţăndărei este al optulea din ţară
Punctul de lucru de la Ţăndărei este al optulea din ţară

Societatea Raja Constanţa, firmă specializată în domeniul apei potabile, şi-a inaugurat în weekend un punct de lucru în micul orăşel din Bărăgan. Centrul zonal de la Ţăndărei este al optulea pe care îl deţine societatea constănţeană. Locaţia se află aproape de zona centrală şi este una dotată la standarde europene.

La sfârşitul săptămânii trecute, cel mai mare operator regional în domeniul apei potabile, societatea Raja Constanţa, şi-a deschis la Ţăndărei cel de-al  optulea centru zonal. Locaţia se află amplasată aproape de centrul oraşului, este modernă şi cochetă şi dispune de toate dotările necesare funcţionării la parametri optimi. „Raja Constanţa oferă servicii care ating standardele impuse de Uniunea Europeană. În momentul de faţă, suntem într-un plin proces de reabilitare a tuturor centrelor zonale pe care noi le deţinem“, a declarat Costică Nan, directorul coordonator al tuturor centrelor zonale ce aparţin de societatea Raja.

După ce au tăiat panglica noii locaţii şi au fost întâmpinaţi cu tradiţionala pâine cu sare, oficialii prezenţi la inaugurarea centrului de la Ţăndărei au făcut un scurt tur prin imobil, iar, apoi, au asistat la slujba de sfinţire, oficiată de un preot.

Reţea de apă modernă

Societatea constănţeană a început deja lucrările de modernizare a reţelei de apă a oraşului Ţăndărei. Potrivit proiectului autorităţilor locale, cei 14 kilometri de conducte de beton vor fi schimbaţi cu ţevi noi din polietilenă, mult mai rezistenţi în timp. De asemenea, vor fi construite două staţii noi de pompare a apei şi o staţie de epurare. Toate aceste obiective vor fi gata până în anul 2014. „Este un proiect ambiţios, pe care noi sperăm să îl ducem până la sfârşit fără probleme. Echipa Raja este una capabilă să îşi îndeplinească toate obiectivele pe care le are“, a declarat Viorel Alexandrescu, directorul centrului zonal de apă-canal al Raja Constanţa, inaugurat la Ţăndărei.

Raja aduce apa şi la sate

De serviciile celui mai mare operator regional în domeniul apei potabile, beneficiază deja şi locuitorii de la sate. Este vorba de oamenii care locuiesc în comuna ialomiţeană Sudiţi, aflată la doar 10 kilometri din Ţăndărei. Serviciile societăţii constănţene i-au făcut şi pe alţi edili să colaboreze cu societatea Raja. Astfel, în cel mai scurt timp, firma va furniza apă potabilă şi în comunele Săveni şi Movila, aflate, de asemenea, la mică distanţă de Ţăndărei.

Citiţi mai multe în „Adevărul de Seară“ de astăzi!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite