Slobozia: Prostituatele şi cerşetorii, pe listele datornicilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Damele de companie care îşi fac veacul la marginea Sloboziei, precum şi oamenii străzii, care trăiesc din cerşetorie, au rămas în urmă cu plata amenzilor către primărie. Restanţele pe care le-au acumulat depăşesc două milioane de lei.

Iniţiativa autorităţilor locale a de colecta întreaga datorie este greu de realizat. Persoanele care trebuie să plătească fie sunt fără venituri, fie au plecat din oraş. Aceste sume repezintă 25% din valoarea debitelor pe care trebuie să le recupereze Primăria Slobozia.

Întărzieri la plata amenzilor către autorităţi au şi soferii prinşi pe picior greşit de către poliţiştii de la circulaţie. Mai mult decât atât, autorităţile locale mai au de recuperat debite restante şi de la societăţile comerciale aflate în acest moment în plin proces de executare silită. Valoarea datoriilor se ridică la peste 3 milioane de lei.

Cei mai mari datorinici ai Primăriei din Slobozia, rămân persoanele fizice şi juridice, care trebuie să achite pentru taxele de proprietate peste 7 milioane de lei. Pe numele acestora, au fost emise deja peste 13 mii de titlurii executorii.

Slobozia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite