Slobozia: Profesori de nota unu la titularizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concursul de titularizare din acest an s-a dovedit a fi unul dificil pentru cei 331 de candidaţi.

Notele mici au fost din belşug în acest an, doar o treime din profesori reuşind să ia mai mult de şapte. „Din cei 331 de profesori prezenţi, doar 107 au reuşit să ia note peste şapte, dar şi aşa rămân catedre neocupate pentru că, spre exemplu, la franceză, engleză şi informatică nimeni nu a luat peste şapte, nota necesară titularizării“, explică Otilia Dumitru, inspector şcolar adjunct.

Pentru a prinde unul dintre cele 71 de poosturi titularizabile, 416 dascăli ialomiţeni s-au înscris la concurs. Dintre aceştia 40 au plecat din sală când au văzut subiectele, unii pentru a evita notele ridicole, iar alţii pentru a-şi menţine rezultatele obţinute în anul anterior. Alţi 43 de candidaţi nu s-au prezentat la examen, şi două cadre didactice au fost eliminate pentru că au copiat.

Cea mai mică notă a fost obţinută de un profesor de engleză, care a reuşit „performanţa“ de a puncta doar 10 sutimi peste punctul din oficiu, pentru o notă de 1,10. La celălalt pol, s-a situat o profesoară de educaţie tehnologică, aceasta reuşind un 9,65.

VEZI TOATE REZULTATELE AICI:

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite