Slobozia: EXCLUSIV: Procesul lui Terra s-a amânat pentru luna ianuarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Relu Costan (stânga) şi Ion Tămârjan sunt acuzaţi de trafic de persoane
Relu Costan (stânga) şi Ion Tămârjan sunt acuzaţi de trafic de persoane

Ion Tămârjan, alias Terra, şi Relu Costan s-au prezentat astăzi la Tribunalul Ialomiţa pentru a da declaraţii în cazul „Sexgate cu VIP-uri şi politicieni“. Procesul a fost amânat până pe 12 ianuarie din cauză că Terra nu a avut apărător.

Astăzi, trebuia să înceapă procesul lui Ion Tămârjan şi Relu Costan, ambii acuzaţi de trafic de persoane. Cu toate că Relu Costan şi-a făcut apariţia la tribunal însoţit de doi avocaţi, Ion Tămârjan nu a avut apărător, fapt ce i-a obligat pe magistraţi să amâne procesul pentru jumătatea lunii ianuarie.


La ieşirea din sala de judecată Ion Tămârjam, alias Terra, nu a vrut să dea declaraţii presei, în timp ce Relu Costan şi-a declarat, încă o dată, nevinovăţia în ceea ce priveşte acuzaţiile formulate împotriva sa.

„Fetele pe care le-am dus la clubul Babylon au realizat doar şedinţe foto şi videoclipuri pentru reclame. Atât şi nimic mai mult. Dacă ele s-au întors, după aceea, pentru alte activităţi, nu mă mai priveşte“, a declarat Relu Costan.
Tot astăzi a fost prezent în sala de judecată şi Gabriel Voicu, mâna dreapă a lui Ion Tămârjan, acuzat şi el în acelaşi dosar. Şi acesta s-a ferit să dea declaraţii presei.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite