Prins în flagrant când încerca să mituiască un poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din judeţul Maramureş a încercat să mituiască un poliţist de la Postul de Poliţie Ciulniţa, dar a ajuns în mâna ofiţerilor de la Direcţia Generală Anticorupţie Ialomiţa.

În ziua de 20 mai, bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a fost depistat pe raza comunei Ciulniţa, în timp ce transporta 6 metri cubi de cherestea fără să deţină documente de însoţire a mărfii. Pentru  a nu fi sancţionat contravenţional şi să nu i se confişte cheresteaua, acesta a încercat să mituiască poliţistul cu suma de 300 de lei.

Agentul de poliţie a refuzat să se lase mituit şi a sesizat Direcţia Generală Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Ialomiţa. Ofiţerii D.G.A. au procedat la organizarea flagrantului, cel în cauză fiind surprins în timp ce oferea suma de 300 lei poliţistului.

În urma probatoriului administrat în cauză, procurorul a dispus cercetarea în stare de libertate a inculpatului, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită. Maramureşanul riscă să stea după gratii între 6 luni şi 5 ani.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite