Slobozia: Primarul Ţăndăreiului, în cazul traficanţilor de minori: „Ziarele din Anglia exagerează enorm“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Sava, edilul Ţăndăreiului, oraşul traficanţilor de minori, sare în sprijinul grupării care a speriat o lume întreagă şi susţine că presa britanică este doar în căutarea senzaţionalului.

Cea mai amplă acţiune desfăşurată de autorităţile române şi britanice, Operaţiunea Golf, care a presupus cheltuieli de un million de lire sterline pentru anihilarea traficanţilor de minori , este, de fapt, doar o exagerare a presei britanice. Cel puţin asta susţine primarul Ţăndăreiului, Vasile Sava.

„Eu nu am de unde să ştiu ce fac sau ce au făcut ei în Anglia. Oricum, cred că ziarele din Anglia au exagerat enorm, pentru că dacă se întâmpla așa ceva eu aș fi fost primul care ar fi aflat“, a precizat primarul din Țăndărei.

Poziţia edilului din Ţăndărei este cu atât mai surprinzătoare cu cât marţi alte opt persoane au fost arestate de autorităţile britanice, în acelaşi dosar, fiind acuzate că au adus un prejudiciu de 800.000 de lire sterline prin fraudarea sistemului de asigurări sociale. Dintre cei opt mafioţi arestaţi, marţi, de poliţiştii britanici, trei sunt din Ţăndărei.

image
Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite