Slobozia: Primăria Feteşti fentează reducerea lefurilor cu suplimente salariale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de luna acesta, 70 de persoane vor primi lefuri mărite până la finele anului în curs.

Acordarea suplimentelor salariale se va face în funcţie de venitul fiecărui angajat. Autorităţile aşteaptă acum ca Prefecura Ialomiţa să dea undă verde acestei decizii. Prefectura a anunţat deja că va ataca decizia în instanţă, ca şi în cazurile Slobozia, Ţăndărei şi Amara.

La Ţăndărei, sporuri „pentru cei cu lefuri mici“

Reamintim că municipalitatea din Ţăndărei au aprobat la sfârşitul lunii iunie suplimente salariale pentru 20 din cei 49 de salariaţi. Primarul Vasile Sava explică această măsură prin necesitatea stimulării angajaţilor cu salarii foarte mici. „Fondurile suplimentare au fost acordate funcţionarilor cu experienţă în administraţie, dar cu salarii foarte mici“, spunea primarul Sava, care mai adăuga că suplimentele se ridică per total la aproximativ 6.000 de lei lunar.

„Echilibrare“ şi la Amara

De asemenea, la Slobozia s-au votat, la începutul verii, sporuri cuprinse între 6 lei, pentru un referent principal cu studii medii, şi 1.635 de lei, pentru secretarul municipiului. La rândul ei, Primăria din Amara a făcut o echilibrare a salariilor, cuprinsă între 7 şi 300 de lei. „Noi avem posibilitatea ca anual să ne raportăm la salariile din Consiliul Judeţean, pentru a face o echlibrare a salariilor pentru aceleaşi funcţii. De această echilibrare, beneficiază puţin peste 20 de salariaţi“, preciza Victor Moraru, primarul oraşului Amara.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite