Slobozia: Preţuri accesibile la cabanele şi hotelurile din staţiunea Amara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care trec spre mare, pe drumul vechi, se pot opri să scape de arşiţa Bărăganului în vestita staţiune balenară Amara. Turiștii care doresc să vină aici se pot destinde şi profita la maximum de efectele curative ale nămolului din lac.

Cazarea la Amara costă în funcţie de buzunarul turistului. Astfel, la cele două hoteluri de trei stele din staţiune, camerele duble au preţuri  120 şi 130 de lei, în timp ce la căsuţele din lemn aflate pe malul lacului, tariful pentru o cameră dublă este de 80 de lei.

Complexele hoteliere asigură numeroase tratamente balneare: baie cu nămol la cadă, baie cu apă minerala, curenţi Trobert, curenţi TENS, ultrasunet, băi galvanice, solux cu nămol, baie de lumină, unde scurte, aerosoli, gimnastica medicală şi laser.

Cei mai mulţi aleg staţiunea din Bărăgan pentru că apa lacului are un conţinut ridicat de sulfat, clorură de sodiu şi magneziu. Nămolul lacului este sapropelic, conţine circa 40% substanţe organice şi 41% substanţe minerale. Factorii terapeutici de aici permit tratament balnear şi de recuperare pentru o gamă vastă de afecţiuni postraumatice, neurologice, ginecologice, dermatologice sau endocrine.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite