Slobozia: Pompierul dispărut a fost găsit în Bulgaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Vladimir Beleuţă a dispărut de acasă marţi Foto: IPJ
Constantin Vladimir Beleuţă a dispărut de acasă marţi Foto: IPJ

Vladimir Beleuţă (27 de ani) a dispărut de acasă marţi, 14 decembrie, şi a fost găsit la Varna, ieri. Pompierul are acasă o soţie şi o fetiţă de opt luni.

Imediat după dispariţie, soţia sa, o tânără de 21 de ani, a început să-l caute şi zi şi noapte, crezând că i s-a întâmplat ceva rău. A împânzit oraşul cu afişe prin care oferea relaţii despre el şi nu a închis un ochi toată săptămâna. Ieri, a răsuflat uşurată când a auzit că şoţul ei este teafăr şi nevătămat, în străinătate.
Deocamdată, nimeni nu ştie de a plecat târărul la vecini şi nici de ce nu a luat legătura cu familia. „Nu ştim decât că a fost găsit la bulgari. De ce a plecat acolo sau dacă a săvârşit vreo infracţiune nu putem să ştim decât luni, când vom lua legătura cu el, dacă se întoarce acasă, sau cu autorităţile bulgare, dacă este reţinut acolo“, spune locotenentul George Damian, purtător de cuvânt la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa.
Tânărul Vladimir Beleuţă a îmbrăcat haina de pompier în anul 2006, iar pentru isprava sa riscă să fie sancţionat de superiori.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite