Slobozia: Ploaie de celulare la penitenciar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În weekendul recent încheiat, alte trei aparate au fost găsite în curtea instituţiei, acestea fiind aruncate de rudele sau apropiaţii deţinuţilor peste gardul închisorii.

Gardienii Penitenciarului Slobozia continuă să intercepteze telefoane mobile şi încărcătoare destinate deţinuţilor. Ultima captură de acest gen a avut loc în weekend. „O persoană rămasă neidentificată a aruncat peste gardul unităţii două pachete de culoare albă. Pachetele au fost recuperate, iar la controlul acestora au fost descoperite trei telefoane mobile marca NOKIA şi două încărcătoare. Obiectele au fost confiscate“, susţine Maria Obrejan, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului din Slobozia.

Aruncate peste gard

Aruncarea telefoanelor peste gard este, conform reprezentanţilor instituţiei, cea mai frecventă tentativă de introducere a pachetelor de acest gen în penitenciar. Reprezentanţii Penitenciarului de Maximă Siguranţă Slobozia spun că această problemă este greu de stăpânit din cauza faptului că înălţimea gardului este necorespunzătoare. „Gardul exterior are o înălţime de 1,8 metri, în timp ce normele prevăd o înălţime de 6 metri“, spune Maria Obrejan, care mai precizează că înălţarea gardului a fost amânată din lipsa banilor.


Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite