Slobozia: Pieţarii, pe făraş?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pieţarii din Slobozia şi-ar putea strânge marfa de pe tarabe pentru că nu au achitat chiria către Primărie.

Administraţia locală are de recuperat 100.000 de lei şi ar putea rezilia contractele cu datornicii. „Numărul comercianţilor înregistraţi cu restanţe la plata tarifelor de ocupare a locurilor de vânzare este în continuă creştere. Criza financiară îi afectează foarte tare“, spune Ştefan Costea, şeful Serviciului Public de Activiăţi Autofinaţate din cadrul Primăriei Slobozia.

Comercianţii din Bazar înregistrează cele mai mari restanţe la plata taxelor către Primărie, fiind urmaţi îndeaproape de cei din Piaţa Agroalimentară, restanţele acestora ajungând la o valoare totală de aproximativ 60.000 de lei. Comercianţii spun că, dacă nu ar fi fost afectaţi de criza financiară, ar fi reuşit să îşi achite la timp taxele. „De multe ori stau şi mă întreb de unde să scot bani pentru chirie, îm condiţiile în care sunt zile în care am doar doi clienţi“, spune Caterina Fetecău.

La polul opus, comercianţii din Piaţa Cuza Vodă sunt cei mai conştiincioşi, fiind singurii care şi-au achitat la timp taxele către administraţia locală.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite