Slobozia: Petrecere pe ritmuri house în Club Paprika

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând din acest weekend, celebrul club din Slobozia demarează seria petrecerilor de toamnă, ce îi va adduce la pupitrul tehnic pe cei mai în vogă maeștri ai platanelor din România.

Încălzirea a fost făcută încă de vineri seara de DJ Gary, un cunoscut entertainer al cluburilor din Călărași, iar astăzi va intra în focuri celebrul Luca M, câștigătorul premiului pentru cel mai bun remix 2009.

Luca M la butoane
Dj Luca M, pe numele să adevărat Alexandru- Mădălin Luca este unul dintre cei mai promițători entertaineri din aria house românească. Luca M a fost captat de muzica electronică de când a ascultat primul beat, în urmă cu mulți ani. Acum doi ani a cochetat și cu munca de producător, colaborând prolific cu Ben Anders, YNK, Hector Couto sau Rhadow. Anul 2009 a fost unul de succes pentru el.  Împreună cu Rhadow a câștigat un remix-contest, pentru celebra piesă "We Gonna Feel It" semnată de Chris Lawyer & Thomy. Debutul în 2010 a reprezentat lansarea unui release cu Viva Records, proprietatea lui Steve Lawler.
Noul proiect Luca M este label-ul pe care îl manageriază, numit Cimelde Records, și care este o platformă de susținere a producătorilor de muzică electronică.

Intrare liberă
O altă surpriză pregătită de organizatori constă în faptul că pentru cele două evenimente din acest weekend nu se percepe intrare, toate persoanele ce au vârsta de peste 18 ani având accesul gratuit. Iar pentru a fi tacâmul complet, barmanii clubului au pregătit o serie de surprise în privința cocktailurilor servite.

„Din acest weekend începem seria petrecerilor de sezon în clubul nostru. Acum îl avem pe Luca M, apoi vor veni și alte nume mari cum ar fi Dj Sava, Emil Lassaria, Miky Love sau Dj Project. Este un proiect ambițios dar suntem siguri de reușită“ spune Claudiu Munteanu, patronul clubului Paprika.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite