Slobozia: Petrecere pe ritmuri house în Club Paprika

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând din acest weekend, celebrul club din Slobozia demarează seria petrecerilor de toamnă, care îi va aduce la pupitrul tehnic pe cei mai în vogă maeștri ai platanelor din România.

Încălzirea va fi făcută încă de vineri seara, de DJ Gary, un cunoscut entertainer al cluburilor din Călărași, iar sâmbătă va intra în focuri celebrul Luca M, câștigătorul premiului pentru cel mai bun remix din 2009.

Cu toate că petrecerile cu „miros“ de toamnă au început la Paprika încă de săptămâna trecută, abia în acest weekend vor intra în scenă și numele mari. Prima surpriză pregătită de organizatori va fi dezvăluită vineri seara, când DJ Gary va încerca să pună pe jar publicul din Slobozia, cu ritmuri de house din cele mai variate stiluri. „Publicul din Slobozia este extrem de receptiv la astfel de petreceri house. Aici, lumea chiar știe să se distreze și sunt sigur că noaptea de vineri va fi una plină de energie. Seturile mele oscilează între deep-house, tribal și funky“, spune Gary.

Intrare liberă

O altă surpriză pregătită de organizatori constă în faptul că pentru cele două evenimente din acest weekend nu se percepe taxă de intrare, toate persoanele ce au vârsta de peste 18 ani având accesul gratuit. De asemenea, pentru un tacâm complet, barmanii clubului au pregătit o serie de surprize în privința cocktailurilor care vor fi servite. „Din acest weekend, începem seria petrecerilor de sezon în clubul nostru. Acum, îi avem pe Gary și pe Luca M, apoi vor veni și alte nume mari, cum ar fi Dj Sava, Emil Lassaria, Miky Love sau Dj Project. Este un proiect ambițios, dar suntem siguri de reușită“, spune Claudiu Munteanu, patronul clubului.

Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite