Petrecere în pub pe ritmuri africane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii prezenţi la petrecere s-au întrecut în mişcări exotice. Pentru ei, niciun gen muzical nu a fost străin.

Zeci de tineri din Slobozia s-au distrat azi-noapte pe ritmuri de house, reggae, rock şi minimal în pub-ul Hambar. Petrecerea, intitulată sugestiv „Summer Vibes“, a ţinut până dimineaţă.

DJ C-Man a ţinut să-şi respecte numele de cel mai apreciat DJ care, de-a lungul anilor, a încins platanele în pub-ul Hambar. Nici aseară nu a fost mai prejos. Acompaniat la tobe africane de Claudinho, tobarul trupei Talisman, şi la chitară de Adrian Ursu, C-Man a ridicat lumea în picioare, încă de la primele piese.

„Am venit special pentru C-Man. Îl ştiu de la petrecerile de anul trecut, când a mixat foarte mişto. E supertare şi în seara asta“, a declarat Valentina Pop, o tânără de 19 ani. „Foarte tare această combinaţie de DJ cu acompaniament de chitară şi tobe. Îmi place mult Adi Ursu şi, sincer să fiu, nu îl vedeam cântând într-o asemenea combinaţie, dar a fost cool“, mărturiseşte extaziat Alexandru, un tânăr de 21 de ani.

Surprize pentru fete

Petrecerea a început în jurul orei 21.00, iar fetele care au ajuns până la ora 22.30 au avut parte de surprize plăcute din partea organizatorilor: au fost servite cu coktailuri gratis. Pentru ca petrecerea să fie şi mai „picantă“, tinerii au avut parte şi de preţuri promoţionale la unele băuturi, dar şi la intrare, biletul fiind de doar 5 lei.

Cocktail pe ritm de house

DJ-ul i-a prins în mreje încă de la început pe tineri, cu ritmuri de house. Repertoriul a fost apoi pigmentat cu piese reggae, latino şi chiar rock. Mai mult decât atât, o mireasa a fost furată de la propria nuntă si dusă în pub, unde se pare ca i-a plăcut de minune, de vreme ce nu a părasit petrecerea decât după ce a dansat o oră, în continuu.
„Întotdeauna mă întorc cu plăcere la Hambar. Voi, aici, la Slobozia, chiar ştiţi să vă distraţi pe orice gen muzical, iar asta dă aripi omului de la butoane“, declara vădit entuziasmat DJ C-Man. „Sunt plăcut surprins de atmosfera pe care o creaţi, aici, la Slobozia. Dacă mai sunt contactat, sigur voi reveni“, spune percuţionistul Claudinho.

Tinerii nu s-au oprit din dans decât spre orele dimineţii, atunci când, pornind spre casă, s-au gândit că au făcut o alegere bună să vina să petreacă la Hambar. „Foarte tare frate! M-am distrat la greu în seara asta, demult nu am mai stat până la ora asta în oraş“, declară vădit obosit Ionuţ, un tânăr de 23 de ani.

Petrecerile continuă

Petrecerile vor continua toată vara. Sunt anunţate nume grele din aria house, dar şi trupe din segmentul alternativ, rock sau reggae.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite