Slobozia: Petrecere cazacioc în Paprika

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sub sloganul „Vestul sălbatic se află în est“ cunoscutul club din Slobozia organizează, sâmbătă 29 ianuarie, o petrecere ce va arunca din boxe hituri devenite celebre la Moscova sau Sankt Petersburg.

Maestrul de ceremonii va fi DJ Mugur, iar rețeta de cocktailuri va fi garnisită numai cu băutura care a făcut cunoscută Rusia în lume: votka.
După succesul petrecerii „Octombrie roșu“, din toamna anului trecut, organizatorii au dorit să mai creeze un episod din seria „Invazia Kremlinului“.

Sâmbătă, 29 ianuarie, amatorii de senzații tari se vor întâlni cu ritmuri din partea estică a Europei, dar mai ales prezența anmatoarelor îi vor face să vibreze la fiecare piesă mixată de rezidentul clubului, DJ Mugur.

„O să fie ceva nou pentru Slobozia, mult mai amplu decât am făcut în toamnă. Am pregătit piese inspirate din repertoriul rusesc, aranjate pe ritmuri de dance-house. Culoarea roșie va fi cea predominant, iar cei care vor veni costumați cu însemnele comuniste vor avea parte de premii“, spune DJ Mugur.

“Vestul sălbatic se află în est“

Pe lângă surprizele din planul musical, petrecăreții vor beneficia de o multitudine de cocktailuri ce au la bază licoarea care i-a făcut cunoscuți pe vecinii de la Răsărit: votka.

Citiţi mai multe amănunte în „Adevărul de Seară“ de astăzi!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite