Slobozia: Peste opt tone de fier vechi confiscate de polițiști

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Șase persoane din municipiul Fetești, care sunt suspectate de comiterea mai multor furturi au fost monitorizate de polițiști. În urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că o parte din bunurile sustrase au fost predate de făptuitori la o societate comercială cu profil de achiziţionare a deşeurilor feroase şi neferoase, cu sediul social în municipiul Feteşti.

Pentru interceptarea unui transport efectuat de societatea în cauză, a fost constituită o echipă complexă formată din poliţişti de investigaţii criminale, ordine publică şi investigarea fraudelor, ocazie cu care a fost identificat un autotractor cu semiremorcă, ambele înmatriculate în judeţul Constanţa, cu o încărcătură de aproximativ 22 de tone deşeuri feroase şi neferoase.
Pe timpul inventarierii deşeurilor, au fost identificate mai multe bunuri, piese auto şi plasă de gard, cu privire la care s-a stabilit că au fost sustrase la începutul lunii iulie din  dependinţele a două locuinţe situate în municipiul Feteşti, fapte ce se aflau în evidenţele cu autori necunoscuţi ale Poliţiei. Bunurile recuperate au fost restituite părţilor vătămate.

Totodată, a fost identificată cantitatea de aproximativ 8.550 kg. deşeuri reciclabile, constând în şine de cale ferată, elemente componente căi ferate, vane de traversare, ţevi metalice, componente de pompe pentru staţii de irigare, precum şi elemente reţele de înaltă tensiune, pentru care administratorul societăţii, un localnic de 37 de ani, nu a prezentat documente de provenienţă.
Bunurile pentru care transportatorul nu a putut justifica cu documente legale provenienţa au fost ridicate în vederea confiscării, continuându-se cercetările pentru a stabili provenienţa acestora.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite