Slobozia: Peste 700.000 de pachete de ţigări, confiscate la Urziceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii DIICOT au descoperit într-un depozit al unei firme din Urziceni peste 13 milioane de ţigarete de contrabandă. Marfa provenea din Ucraina şi Republica Moldova. 

Nouă persoane sunt suspectate că sunt implicate în contrabandă calificată cu ţigări de către poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Ialomiţa şi Bucureşti, care, sub coodonarea D.C.C.O. – I.G.P.R., au descoperit într-o hală din Urziceni aproximativ 700.000 de pachete de ţigări de diferite mărci, de provenienţă Republica Moldova şi Ucraina. În urma investigaţiilor efectuate, au fost depistate şi conduse la sediul Poliţiei Municipiului Urziceni şase persoane suspecte că ar fi implicate în activitatea infracţională cu ţigări.

Capul reţelei se numeşte Robert Gîrleanu şi are dublă cetăţenie, română şi moldovenească. În momentul de faţă, bărbatul este anchetat şi de organele judiciare din Republica Molodova, pentru un triplu asasinat pe care l-a comis în anul 2000. Pentru că s-a sustras urmăririi penale, pe numele său a fost emis mandat de arestare în lipsă. Valoarea taxelor vamale ale ţigaretelor descoperite în depozitul de la Urziceni este de peste un milion de euro.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite