Slobozia: Peste 600 de câini se întrec la concursul de frumuseţe de la Hermes

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patrupede din toată ţara, dar şi de peste graniţe si-au dat întâlnire la Parcul de Vacanţă Hermes pentru a marca a VI-a ediţie a concursului de frumuseţe canină.

Pe lângă participanţii români, la start s-au aliniat şi mai multe rase din Europa de Est. „Concursul este friguros dar de bună calitate. Sunt câini din vreo zece ţări, iar organizarea este impecabilă. Slobozia se poate clasa în top 10 expoziţii pe ţară“, a spus Petru Muntean, arbitru internaţional pentru toate rasele de câini.

În prima zi de concurs s-au înscris 343 de câini, în timp ce astăzi, la start s-au alineat 300 de patrupede. Sute de maşini, din toate colţurile Europei au luat cu asalt Parcul de Vacanţă Hermes. O mulţime de oameni cu aceiaşi pasiune: câinii.

„Particip cu un ciobănesc caucazian de un an şi jumătate cu care am câştigat premiul Excelent 2, la junior. Acasă îi am şi pe părinţii lui, dar şi alţi 12 câini din aceiaşi rasă“, spune Doru Mălureanu (44 de ani) din Brăila.

La finalul concursului se va alege cel mai frumos câine din grupă, iar dintre aceştia (10) va fi ales cel mai frumos câine al concursului.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite