Slobozia: Peste 500 de contestaţii la BAC / Află care a fost cea mai contestată materie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O treime din elevii care au susţinut bacalaureatul de toamnă au contestat notele obţinute la examene. Rezultatele finale vor fi afişate joi. Din cei 1423 de ialomiţeni înscrişi la bacalaureatul de toamnă, doar 310 au reuşit să obţină nota minimă.

Rata de promovare a examenului de bacalaureat în Ialomiţa, pentru cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat, a fost de 23,36%. Elevii s-au plâns de dificultatea subiectelor şi de organigrama bacalaureatului, din care au fost eliminate probele la educaţie fizică şi cele de specialitate, dar şi cele orale.

„Nu mi se recunoaşte nota pe care o aveam anul trecut la sport şi nu îmi iese media şase“, spune revoltat Giani Preda, un elev din promoţia 2009. Mai mulţi candidaţi nemulţumiţi de rezultat au făcut contestaţie, în speranţa că vor obţine media şase. Rezultatele celor 539 de contestaţii depuse în judeţul nostru vor fi afişate joi, 9 septembrie. Din primele verificări, matematica este cea mai contestată materie în rândul elevilor din Bărăgan.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite