Slobozia: Peste 50.000 de maşini vor tranzita, în această seară, Autostrada Soarelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul pe A2 va din nou dat peste cap. În această seară, turiştii care şi-au petrecut weekendul pe litoral se vor întoarce acasă.

UPDATE: ora 19.15:  La această oră, traficul pe A2, în zona Feteşti este blocat. În staţia de taxare, a fost deschis şi al cincilea punct. Şoferii sunt nevoiţi să aştepte 15 minute pentru ca taxatoarele să elibereze bonurile de trecere. Pe drumul către Bucureşti, coloanele de maşini depăşesc un kilometru.

Staţia de taxare de la Feteşti va fi punctul cel mai fierbinte de pe Autostradă. Peste 50.000 de maşini vor trece în această seară prin punctul de taxare aflat la kilometrul 144 al Autostrazii Soarelui.

„Ne aşteptăm din nou ca traficul să fie blocat la Feteşti. În acest sfârşit de săptămână, foarte mulţi turişi au mers la mare pe Autostrada Soarelui, de aceea riscul producerii unor evenimente este foarte ridicat“, a declarat subcomisarul Cătălin Bocai, din cadrul Centrului INFOTRAFIC.

Variante ocolitoare

Turiştii care vor să scape de aglomeraţia de pe A2 pot folosi variantele ocolitoare. Aceştia au la dispoziţie două rute:

DN3: Constanţa-Cobadin-Băneasa-Ostrov, unde se află un punct de trecere cu bacul pe Dunăre,- Călăraşi-Lehliu Gară-Bucureşti;

DN2-A: Constanţa-Hârşova-Slobozia-Urziceni-Bucureşti.

De asemenea, turişii care merg spre Moldova pot alege şi ei o variantă ocolitoare prin localităţile: Cernavodă-Hârşova-Ţăndărei-Brăila.

Week-end cu peripeţii

Traficul pe Autostrada Soarelui a fost dat peste cap încă de vineri seara. În punctul de taxare de la Feteşti, sute de maşini au fost blocate în trafic, formându-se cozi de peste zece kilometri. Urmarea: nervi întinşi la maxim şi zeci de tamponări. Mai mult decât atât, viteza maximă cu care s-a circulat a fost, de multe ori, de zece kilometri pe oră!

Un weekend cu peste 160.000 de turiști la mare

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite