Slobozia: Peste 300 de tone de material antiderapant au fost împrăștiate în județul Ialomița, în ultimele 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deși așteaptă încă mult râvnitul răspânditor cu bazin pentru clorură de calciu, promis, la finele anului trecut, de Ministerul Transporturilor, drumarii au împrăştiat în ultimele 24 de ore peste 300 de tone de sare şi nisip. Secţia de Drumuri Naţionale din Slobozia a acţionat fără întrerupere. „Am acţionat cu nouă utilaje şi am împrăştiat 180 de tone de material antiderapant“, spune Mitel Greu, şeful secţiei d

Nici drumarii care deservesc drumurile judeţene nu au dormit azi-noapte. Ei au acţionat pe cele 33 de drumuri judeţene pentru a menţine fluxul de circulaţie şi a îndepărta nămeţii. „Am acţionat cu zece utilaje şi cu 123 de tone de sare şi nisip. Singurul care a făcut ceva probleme a fost drumul dintre Miloşeşti şi Reviga, acelaşi care a fost blocat și de Crăciun“, spune Atena Tivadaru, care precizează că drumul nu a fost blocat, însă a necesitat intervenţia a trei utilaje de deszăpezire.

Şi în Slobozia s-a acţionat în ultimele ore pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil şi de pe trotuare. Direcţia de Administrare a Domeniului Public (DADP) a intervenit cu 11 utilaje şi 50 de oameni pentru a ţine piept zăpezii care a căzut neîntrerupt. „Am acţionat cu trei autogredere, două buldoexcavatoare, un încărcător frontal şi cinci tractoare. Pe lângă asta, am avut şi 50 de oameni împărţiţi pe zone, care au lucrat la degajarea trotuarelor“, spune Ion Ştefan, directorul DADP Slobozia.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite