Slobozia: Peste 300.000 de ţigarete de contrabandă, confiscate de poliţiştii ialomiţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cursul zilei de ieri, poliţiştii au depistat în trafic, în oraşul Ţăndărei, două persoane care transportau produse accizabile fără documente de provenienţă. Pe numele acestora, au fost întocmite dosare penale

Aseară, în jurul orei 19.40, poliţiştii oraşului Ţăndărei au oprit pentru control un autoturism înmatriculat în judeţul Constanţa, care se deplasa pe DN 2A - Şoseaua Bucureşti, iar cu ocazia controlului efectuat, în interior, au fost găsite 9.960 de pachete de ţigări, de diferite mărci, ce aveau aplicate timbre inscripţionate cu caractere slavone.

Întrebat cu privire la provenienţa ţigaretelor, conducătorul auto, un constănţean în vârstă de 21 de ani, a declarat că nu deţine documente justificative.

Continuând investigaţiile, pe raza oraşului, a fost depistat un alt autoturism, înmatriculat în Capitală, în portbagajul căruia se aflau 5.450 de pachete, cu marcaje similare.  Nici în acest caz, conducătorul auto, un bucureştean de 37 de ani, nu a putut justifica provenienţa ţigărilor, prin documente legale.

Toate cele 15.410 pachete ţigări (308.200 ţigarete) au fost ridicate în vederea confiscării, fiind continuate cercetările pentru stabilirea provenienţei lor.

Pe numele celor două persoane, poliţiştii ialomiţeni au întocmit dosare penale, fiind cercetate în stare de libertate, pentru comiterea infracţiunii de deţinere a produselor accizabile supuse marcării, în afara antrepozitului fiscal, peste limita legală.


Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite