Slobozia: De sărbători, peste 200 de persoane au ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că au mâncat prea mult din produsele tradiționale de Paște, peste 200 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale de Paşte.

Pacienții cărora medicii le-au oferit consultații au ajuns la spital încă de sâmbătă după-amiază. Cei mai mulți dintre aceștia prezentau simptomele unor toxiinfecții alimentare, cauzate de alimentația excesivă.

Valul de pacienţi care au avut nevoie de medici din cauza alimentaţiei excesive a lovit ieri Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Slobozia. Foarte mulţi dintre pacienţii care au primit îngrijiri medicale s-au intoxicat cu ouă.

Cel mai grav caz de acest gen a fost cel al unei bătrâne de 68 de ani din Slobozia care a fost transportată de urgenţă la un spital din Bucureşti. Deşi numărul solicitărilor este în creştere, medicii sunt pregătiţi să acorde consultaţii tuturor pacienţilor.

„Este într-adevăr o perioadă foarte solicitantă pentru noi, însă facem faţă tuturor prezentărilor“, a declarat medicul Mirela Nițu, de la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Slobozia.


Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite