Slobozia: Peste 100.000 de oameni, în beznă de 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima zi de iarnă, primele probleme în Bărăgan. De aproximativ 24 de ore, 100.000 de oameni din judeţul Ialomiţa nu au energie electrică, 23 de localităţi de pe tronsonul Slobozia-Urziceni fiind afectate de pana de curent.

Deşi datele oficiale indică 100.000 de persoane fără curent, în realitate lucrurile ar putea sta mult mai rău. Vremea rea îngreunează intervenţia specialiştilor de la Electrica. „Comandamentul de iarnă acţionează atât la rezolvarea problemelor de electricitate, cât şi la fluidizarea traficului pe drumurile afectate de polei. Avem peste 100 de posturi de distribuţie afectate de pana de curent, ceea ce înseamnă că aproape jumătate din judeţ este paralizat, iar vremea nu este deloc prielnică“, a declarat pentru  „Adevărul de Seară“ subprefectul Gigi Petre.
Energia electrică a fost întreruptă ieri în jurul orelor 11:00. Mai mult, cei care au centrale termice de apartament stau şi în frig pentru că instalaţiile nu funcţionează fără energie electrică. Ialomiţa este, la această oră, unul dintre puţinele judeţe din ţară care din cauza vremii întâmpină dificultăţi în alimentarea cu energie electrică a populaţiei.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite