Slobozia: Pe timp de criză, magazinele second-hand oferă promoții

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Magazinele cu produse second-hand sunt asaltate de clienți
Magazinele cu produse second-hand sunt asaltate de clienți

Magazinele care vând articole vestimentare la mâna a doua sunt asaltate de clienţii, care stau la cozi mari pentru a cumpăra astfel de produse. Oamenii preferă să cumpere haine purtate deja în locul celor noi, pentru că sunt ieftine. Cele mai multe produse au preţuri care nu depăşesc 10 lei, iar magazinele au promoţii tentante pentru buzunarele tuturor.

Pantalonii, bulzele, cămăşile, rochiile sau fustele de mâna a doua sunt aduse din ţări europene precum Germania, Anglia sau Spania.
Cele mai multe second-hand-uri vând hainele la promoţie tocmai pentru a-şi atrage clienţii. Ofertele variază de la o zi la alta.

Luni, sunt aduse pe rafturi cele mai noi produse, vândute la jumătate de preţ. Marţi, miercuri şi joi, clienţii care vin să cumpere haine la mâna a doua, scot din buzunare doar cinci lei pentru ficare produs pe care doresc să îl achiziţioneze. Vineri preţurile scad simţitor. Toate produsele se vând cu doar doi lei.

„Era o vreme în care criza a început să ne aluge şi nouă clienţii, tocmai de aceea am decis să facem promoţii asemeni celorlalte magazine.  De când am decis să lăsăm din preţuri, oamenii vin să cumpere de la noi haine“, susţine Valentina Dobre , comerciant la unul din magazinele second-hand din Slobozia, aflat în zona Pieţei Agroalimentare, din oraş.

Pentru ca produsele să nu pună în pericol sănătatea cumpărătorii, acestea sunt tratate cu substanţe chimice astfel încât, microbii, aflaţi în ţesăturile purtate deja, să fie distruşi.
„Hainele sunt aduse la noi frumos ambalate şi tratate chimic pentru ca oamenii care le cumpără să nu aibă de suferit“, adaugă vânzătoarea de la second-hand.
Citiți mai multe în „Adevărul de Seară“ de astăzi!

second-hand 1
Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite