Slobozia: Pe Autostrada Soarelui, viscolul și zăpada fac circulația un adevărat calvar/ UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La această oră se circulă greoi în toată zona Bărăganului. Carosabilul este acoperit cu un strat de 3 cm de zăpadă, iar pe A2 zăpada și viscolul dau mari bătăi de cap atât șoferilor cât și drumarilor.

UPDATE ora 10.06- De aproximativ o oră, ninsoarea și-a făcut apariția, din nou, în Bărăgan. Pe Autostrada Soarelui, zăpada este spulberată de rafalele de vânt, care fac ca vizibilitatea să fie extrem de redusă. Se circulă greu, în ciuda eforturilor disperate ale lucrătorilor de la deszăpezire.

Vântul bate în rafale, viscolind zăpada, între kilometrii 12 și 105, pe porțiunea București- Drajna. Traficul se desfășoară greoi, iar vizibilitatea este de sub 100 de metri.
„Cei care intră pe A2 să știe că trebuie să ruleze, încet, în coloană, să păstreze luminile aprinse, iar distanța între autovehicule să fie apreciabilă“, a declarat subcomisarul Cătălin Bocoi, de la Centrul Infotrafic.

Pe drumurile naționale din județul Ialomița, traficul se desfășoară în condiții de iarnă, cu carosabil acoperit de zăpdaă, dar fără viscol.

„Nu avem drumuri blocate, se circulă în condiții de iarnă, iar noi acționaăm cu toate utilajele. Dacă nu va mai ninge, iar vântul nu își va face apriția, vom degaja zăpada de pe carosabil și se va circula foarte bine“, spune Mitel Grecu, șeful Secției Drumuri Naționale Ialomița.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite