Slobozia: Parcări noi pentru şoferii din oraş pentru o taxă anuală de 100 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 300 de noi locuri de parcare urmează să fie amenajate în perioada imediat următoare pe raza municipiului Slobozia. Printre zonele vizate, se află Piaţa Mare şi cartierul 500.

Noile locuri de parcare vor avea o lăţime de 2,5 metri şi o lungime de 5 metri. De asemenea, vor fi delimitate cu ajutorul unor benzi albe trasate pe beton, iar în dreptul fiecărui loc va fi montată câte o tăbliţă incripţionată cu numărul de înmatriculare al maşinii care îl va ocupa. Pentru a putea beneficia de un astfel loc de parcare, fiecare şofer trebuie să achite o taxă de concesiune, estimată la aproximativ 100 de lei pe an. Mai mult, respectivele locuri vor putea fi folosite doar după un anumit interval orar, cuprins între 17.00 şi 07.00.

Solicitări masive

În acest moment, în Slobozia, există peste 37.000 de autoturisme înmatriculate, care se bat pentru 5.000 de locuri de parcare. Reprezentanţii Compartimentului de Înmatriculări Auto Ialomița susţin că mai există şi mii de dubițe, camioane, micobuze sau autobuze care fac ca suma mașinilor înmatriculate în Slobozia să se apropie de 50.000. Pe lângă mașinile înmatriculate în România, în Slobozia mai circulă și peste 1.000 de autoturisme înmatriculate în Bulgaria.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite