Slobozia: Palatul Copiilor şi-a redeschis porţile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivitatea a fost marcată prin multe programe artistice, susţinute de copiii care sunt înscrişi la cercurile care funcţionează în cadrul instituţiei.

Anul acesta, Palatul Copiilor vine cu o ofertă educaţională destul de bogată pentru copiii care vor să se se înscrie. Pe langă cele şapte cercuri deja existente, au mai fost inaugurate alte trei. Este vorba despre teatru, ecologie şi muzică uşoară. „Vrem să îi atragem pe copii să practice activităţi extra-şcolare, de aceea ne-am gândit că este bine să deschidem aceste cercuri. Atât părinţii, cât şi copiii s-au bucurat de acest lucru“, a declarat Cristina Ilarie, directorul Palatului Copiilor de la Slobozia.

Cei mai mulţi  dintre copiii care  doresc să se înscrie la cercurile de la Palatul Copiilor sunt atraşi de dansuri. Printre aceştia, se numără şi Raluca Ioniţă (10 ani). Fetiţei îi place tare mult să facă mişcare şi a decis să aleagă acest cerc. „Îmi place muzica şi îmi place să dansez. Când o sa fiu mare, vreau să am o trupă de dans“, spune micuţa.

Până în momentul de faţă, peste 1.000 de copii s-au înscris la cursurile oferite de Palatul Copiilor.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite