SLOBOZIA: Daniel Cliseru, omul care i-a dat viaţă lui Bozo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De trei ani, este nelipsit de la petrecerile celor mici. Bozo a adus zâmbetul pe buzele tuturor copiilor care l-au întâlnit.

Povestea lui Bozo începe undeva în vara lui 2007, când Dan Cliseru a fost rugat de o prietenă să se echipeze în clovn, pentru petrecerea unei fetiţe de câţiva anişori.

„Bozo nu s-a inventat singur, poate i-a fost frică... Aş fi misogin să spun că eu am fost acela care a avut ideea de a-l inventa pe Bozo. Eu am fost acela care am vrut. Ştiţi vorba aceea, în spatele unui bărbat puternic se află o femeie de succes... Ei bine, în spatele invenţiei lui Bozo a fost o femeie. Ceea ce a urmat după se datorează, dacă pot spune aşa, micului meu talent, pe care l-am descoperit exact de la prima petrecere“, declară, melancolic, Bozo.

Totul a început cu o simplă întrebare adresată de o amică: „Ce zici, Dane, dacă mergem la Bucureşti să îţi iei un costum de clovn şi mergi la petrecerea unei fetiţe? Vă daţi seama că raspunsul meu a fost... nu! Un NU hotărât. Să mă îmbrac în clovn, să fac pe măscăriciul, să ajung de râsul prietenilor? În niciun caz!“, rememorează Dan Cliseru.

Bozo şi Albă ca Zăpada

Cu toate acestea, a fost convins să meargă la Bucureşti, de unde şi-a cumpărat toate accesoriile: perucă, costum, machiaj. La petrecere, a ajuns doar la rugămintea Albei ca Zăpada, amica lui, care întruchipa şi ea un personaj de basm.

„Surpriza pentru  ei a fost una uriaşă... Emoţiile pentru mine erau mult mai mari decât aş fi crezut. Mă gândeam dacă o să fac faţă, copiii vor fi fericiţi sau dacă părinţii vor fi mulţumiţi de ceea ce fac. Iar când am făcut cunoştinţă cu «Lizu», aşa era alintată sărbătorita, şi mi-a zâmbit, plină de emoţii, atunci am realizat că tot ceea ce fac va fi ceea ce-mi place“, spune Bozo.

Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite