Slobozia: O garsonieră a sărit în aer din cauza acumulării de gaze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Explozia s-a produs în această dimineaţă, în jurul orei 7.15, într-o garsonieră situată pe Aleea Parcului, din cauza unei scurgeri de gaze.

Proprietara, o femeie în vârstă de 79 de ani, a lăsat deschis focul de la cuptorul aragazului, iar flacăra s-a stins pe timpul nopţii, gazul degajându-se în continuare. Când aceasta a acţionat butonul întrerupătorului pentru a aprinde lumina în bucătărie, arcul electric format la întrerupător a amorsat amestecul exploziv, producând explozia.

În urma acesteia nu s-a produs incendierea spaţiului, amestecul exploziv intrând în combustie instantaneu (a ars doar gazul degajat). Femeia a fost protejată de suflul exploziei de uşa bucătăriei, care era închisă în momentul producerii evenimentului şi a suferit doar câteva arsuri superficiale la nivelul feţei şi părului, însă, aflându-se în stare de şoc, a fost preluată de Serviciul de ambulanţă şi transportată la spital.

Pompierii de la Garda Sloboziei s-au deplasat la locul intervenţiei cu două autospeciale cu apă şi spumă, însă intervenţia lor a fost necesară doar pentru deblocarea uşii de la bucătărie şi pentru transportul femeii către autospeciala sanitară. Din cauza suflului exploziei au fost degradate fereastra şi tencuiala pereţilor din bucătărie.

image
Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite