Slobozia: O altă minoră a dispărut de la domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După „cazul“ Maria Mădălina Păpureanu, minora de 14 ani, din Feteşti, a cărei dispariţie a fost sesizată în data de 4 iulie,  o altă minoră a fost dată dispărută.

Dacă Maria Mădălina Păpureanu a fost găsită 12 zile mai tarziu, la mare, şi încredinţată apoi familiei, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Valentina Iuliana Chirea, o minoră din Slobozia.

Dispariţia acesteia a fost sesizată Poliţiei de către mama sa, care susţine că Valentina a plecat de la domiciliu în după-amiaza zilei de 16 iulie. Din câte se pare, minora a cerut permisiunea mamei sale pentru a se deplasa la o prietena, în localitatea Fundata, de unde urma să se întoarcă în aceeaşi zi, însă nu a mai răspuns la telefon.

În momentul plecării de la domiciliu, Valentina Iuliana Chirea purta o bluză din mătase, de culoare maro, o fustă de culoare albă, era încălţată cu papuci de culoare neagră, iar asupra sa avea şi o geantă de culoare neagră.

SEMNALMENTE: înălţime 1,60m, aproximativ 58 de kg, părul de culoare negru, lung, faţa rotundă, ochi căprui, ten deschis, având un semn particular pe piciorul drept, o cicatrice veche circa 12 cm, în formă de semicerc.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite