Slobozia: O adolescentă din Ţăndărei vrea să câştige marele premiu la X-Factor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diana Şerban se pregăteşte pentru preselecţie
Diana Şerban se pregăteşte pentru preselecţie

Diana Şerban (16 ani) va lua, luna viitoare, drumul litoralului pentru a participa la preselecţia pentru emisiunea ce urmează să fie difuzată de postul de televiziune Antena 1. 

Adolescenta este încrezătoare în calităţile sale şi îşi propune să se facă remarcată, aşa cum a reuşit şi în prezenţele pe scena Festivalul de Interpretare Muzicală de la Amara, „Trofeul Tinereţii“. „Am aflat cu o săptămână înainte de preselecţiile de la Constanţa şi am zis: «De ce să nu merg?!». Poate că asta este rampa mea de lansare. Mă simt extraordinar, nu am deloc emoţii. Am două piese ale Andrei, «Dragostea mea» şi «Stand up», şi una din repertoriul internaţional, «Price tag», interpretată de Jessie J. Îmi doresc din tot sufletul să merg mai departe şi, de ce nu, să câştig premiul cel mare“, visează Diana.

Prezenţă obişnuită pe scenă

În 2009, a participat pentru prima dată la Festivalul de Interpretare Muzicală de la Amara, „Trofeul Tinereţii“, unde a reuşit să căştige premiul al treilea. Piesa cu care a reuşit să ia acest premiu a fost o melodie de-a Andrei, „Dragostea rămâne“. În 2009, a fost cea mai tânără participantă care a urcat pe scena de la Amara. Deşi a fost gâtuită de emoţii, a încercat să şi le stăpânească. „A fost, într-adevăr, emoţionant, mai ales că, din discuţiile pe care le-am avut cu ceilaţi participanţi, aceştia participaseră la foarte multe festivaluri“, declară adolescenta.



Cu forţe proaspete, Diana Şerban s-a reîntos pe scena de la Amara şi în 2010, la cea de-a 43-a ediţie a festivalului de muzică uşoară. De data aceasta, nu a reuşit să convingă juriul. În urma calificativelor primite, a coborât două locuri faţă de poziţia pe care a ocupat-o în 2009. „Nu îmi pare rău că nu am căştigat. Consider că este important să participi şi să înveţi din fiecare experienţă“, precizează Diana Şerban.

După preselecţia pentru X-Factor, Diana se pregăteşte să participle pentru a treia oară la Festivalul de Interpretare Muzicală de la Amara, „Trofeul Tinereţii“. De data aceasta, adolescenta ţinteşte sus: „Vreau trofeul sau măcar locul I“, spune Diana.





image
Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite