Slobozia: O adolescentă de 16 ani a încercat să se sinucidă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Supărată că părinţii nu îi dau voie să aibă o relaţie cu un tânăr de 26 de ani, adolescenta Cristina (16 ani) a decis că e mai bine să îşi încheie socotelile cu viaţa.

Fata a luat 40 de tablete de „Debritat“, medicament folosit în tratarea afecţiunilor digestive. Ea susţine că avea pastilele acasă, întrucât, acum două luni, le-a luat pentru a scăpa de problemele pe care le avea la stomac. „Mă cert cu mama mereu pentru că nu mă lasă să stau cu el. Îmi zice întruna că e ţigan şi că o fac de râs. Eu, însă, îl iubesc“, spune adolescenta, de pe patul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia, unde a fost internată aseară.

Fata l-a cunoscut pe iubitul său în urmă cu opt luni. Încă de la început, relaţia celor doi nu a fost privită cu ochi buni de cărte familia Cristinei. „În acest moment, starea de sănătate a fetei este stabilă şi tânăra urmează să fie externată în cel mai scurt timp. Ea va avea nevoie şi de consiliere psihologică“, a declarat dr. Nina Precup Vâlcea, purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite